Cioper
Dzieciak z Pallet Town

Trochę dziwne mi się wydaje żeby już dodawali drugą generację, skoro jeszcze z pierwszej nie ma dostępnych wszystkich Pokemonów. Chyba że chodzi im o zatrzymanie graczy, którzy stracili zapał do dalszej gry po skompletowaniu Pokedexu.
War, war never changes..."
DignDog
Doświadczony trener

Przechodziłem dzisiaj koło Starbucksa. Złapałem dwa szczury. Co na to Sanepid?
Cioper
Dzieciak z Pallet Town

12-12-2016, 23:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2016, 23:10 przez Cioper.)
Tak jak podejrzewałem, nie dodają całej drugiej generacji... a tylko dwa Pokemony: Togepi i Pichu. Czyli dwa słabe Pokemony tylko do kolekcji, bo do walki się nie nadają.
źródło
chudy_2001
Doświadczony trener

(12-12-2016, 23:09 )Cioper napisał(a): .. a tylko dwa Pokemony: Togepi i Pichu.
źródło
Dodali 6 nowych pokemonów, zobacz w pokedexie pod Pikachu, Clefairy, Jigglypuff, Jynx, Electabuzz ,Magmar. mają nowe wpisy
mastacz
Mistrz Pokemon

Ciekawostką jest to że te pokemony są z jajek 2 km.
Dodam że chyba każdy zauważył że 2 km wypadaja rzadko, 80% jaj to 5 km
WieRtaR
Mistrz Pokemon

Nie wszystkie są z dwójek
https://pokemongo.gamepress.gg/pichu-togepi-event
No cóż, byle złapać reszte
![[Obrazek: 2cyje6s.png]](http://i64.tinypic.com/2cyje6s.png)
"Towarzystwo poszukujących prawdy jest nieskończenie lepsze niż tych, którzy wierzą, że ją znaleźli." Terry Pratchett
Cioper
Dzieciak z Pallet Town

12-13-2016, 12:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-13-2016, 12:57 przez Cioper.)
(12-13-2016, 02:23 )chudy_2001 napisał(a): (12-12-2016, 23:09 )Cioper napisał(a): .. a tylko dwa Pokemony: Togepi i Pichu.
źródło
Dodali 6 nowych pokemonów, zobacz w pokedexie pod Pikachu, Clefairy, Jigglypuff, Jynx, Electabuzz ,Magmar. mają nowe wpisy
Rzeczywiście, nie doczytałem newsa. Jeśli wierzyć tej stronie, to dokładnie 7 nowych Pokemonów. W każdym razie to same tzw. baby Pokemon, nieprzydatne w walce. Dziwne że nie dodali też od razu Tyrogue, ale może czekają z nim na Hitmontop'a, albo mają problem ze scaleniem cukierków Hitmonlee i Hitmonchana.
Uro
Doświadczony trener

(12-13-2016, 02:23 )chudy_2001 napisał(a): (12-12-2016, 23:09 )Cioper napisał(a): .. a tylko dwa Pokemony: Togepi i Pichu.
źródło
Sześć, które wymieniłeś + Togepi + potencjalnie jego ewolucja. To razem osiem.
|