Esper
Mistrz Pokemon

11-22-2016, 17:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-22-2016, 17:06 przez Esper.)
(11-22-2016, 14:21 )kropianka napisał(a): Niby snoralxy i gyaradosy poszły w górę ale mam wrażenie, że bardziej dziś mi oberwały w walce.
Mi się ta zmiana nawet podoba, po pierwszym szoku idzie się przyzwyczaić. Akurat eevee to jeden z moich ulubieńców, a vapcio to już w szczególności 
dokładny wzór na CP z tego co wiem jest dość zawiły ale ważniejszy jest atak, więc jeśli zabrali mu X pkt z defa a dodali do ataku - CP wzrosło, ale stał się podatniejszy na ataki innych
Grupa: Mystic
Miasto: Kraków, Bieńczyce
Esper
Mistrz Pokemon

(11-22-2016, 21:09 )mastacz napisał(a): Spoko by było i też bym nie narzekał gdyby powiedziali że jest to jedyna i ostatnia taka zmiana w grze. Niestety z tego co zrozumiałem i przypuszczam jest to dopiero pierwsza zmiana CP pokemonów. Bedzie jeszcze nie raz i przewracanie tabel.
Nie wiecie czy max CP jakie było dla poszczególnych pokemonów tez sie zmienily ? nie wiem teraz jakie CP na jakim poku jest wysokie i jakie CP z niego wyjdzie... ale po tym jak widze zwykłego kraba z up1000CP to juz wszystkiego moge sie spodziewać 
ta zmiana to nie tylko samo max CP, zmieniła się wartość CP na każdym lvl pokemona, także wszystko się zmieniło - jedno co powinno pozostać bez zmian to IV poszczególnych egzemplarzy
Grupa: Mystic
Miasto: Kraków, Bieńczyce