09-12-2016, 14:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2016, 14:08 przez Zwido.)
Witam czy ktoś się kiedy wchodzi ta aktualizacja z wyprowadzaniem na spacer dowolnego pokemona za cukierki wiem że to potwierdzone oficjalnie ale nie wiem kiedy jest jakaś data podana?
Aktualizacja dostępna na apkmirror dla niecierpliwych (dla mnie) już wychodziłem 5 Candy).
Premiara oficjalnie była 10.09.16 ale udostepniana jest na raty, więc u Nas pewnie na dniach się pojawi.
"Towarzystwo poszukujących prawdy jest nieskończenie lepsze niż tych, którzy wierzą, że ją znaleźli." Terry Pratchett
Google wrzuca nowe apki i update'y do Sklepu Play w czwartki. Nie pamiętam czy dotychczasowe aktualizacje Pokemon GO łapały się do cotygodniowych aktualizacji zbiorczych czy też wychodziły niezależnie od nich. Do czwartku pewnie się wyjaśni
(09-12-2016, 16:02 )Uro napisał(a): Google wrzuca nowe apki i update'y do Sklepu Play w czwartki. Nie pamiętam czy dotychczasowe aktualizacje Pokemon GO łapały się do cotygodniowych aktualizacji zbiorczych czy też wychodziły niezależnie od nich. Do czwartku pewnie się wyjaśni
Poprzednia była w nocy z niedzieli na poniedziałek.
Dlatego jestem mega zawiedziony tym czekaniem teraz.
Tym bardziej, że to chyba najciekawsza aktualizacja z dotychczasowych.
Nie bardzo rozumiem problem.. przecież można ściągnąć z apkmirror? Ja już od 2 dni pomykam ze swoim buddy. A przy instalacji jest informacja czy jakieś dodatkowe uprawnienia są wymagane czy nie (żeby wyłapać ew szkodnika). A na store pojawi się jak pojawi.
Kolega @Zwido pytał o update w Sklepie Play stąd odpowiedź. Nie ma problemu z pobraniem gry z apkmirror, ale nie każdy może chcieć korzystać z zewnętrznych źródeł.
Nie dziwie się, Niantic tego nie zaleca, co raz rygorystyczniej podchodzi o kwestii botów/cheatów (telefony z rootem), kto wie czy oni nie monitorują wersji apki na jakiej gramy a na jakiej powinniśmy
Mają mega minus u mnie za to opóźnienie - nie wiem jak Wy, ale ja nie znalazłem żadnego uzasadnienia.