Jest jakiś ranking najlepszych umiejętności dla każdego pokemona? Znalazłem jedynie ranking dps, a one nie biorą pod uwagę zużywanej energii więc umiejętność z największym dpsem niekoniecznie jest najlepsza.
Ranking charge moves
|
Tu masz optymalne movesety https://pokemongo.gamepress.gg/pokemon-list. Masz podział na atak i obronę.
Czemu u Pidgeota dla obrony lepszy jest Steel Wing od Wing Attack?
Dlatego że poki w obronie atakują wolniej więc wolniejsze ataki są lepsze bo zadają więcej obrażeń. Potencjał szybkich nie jest wykorzystywany.
There is no shelter from the storm.
![]()
Czyli tak naprawdę który lepszy ogółem? Muszę się zdecydować czy chcę atakować czy bronić gymy tym Pidgeotem czy jeszcze na coś innego zwrócić uwagę - Pidgeot podobno lepszy jest do obrony gymów czyli Steel Wing będzie lepszym wyborem dla niego?
(08-21-2016, 19:40 )devirt napisał(a): Czyli tak naprawdę który lepszy ogółem? Muszę się zdecydować czy chcę atakować czy bronić gymy tym Pidgeotem czy jeszcze na coś innego zwrócić uwagę - Pidgeot podobno lepszy jest do obrony gymów czyli Steel Wing będzie lepszym wyborem dla niego? Myślę że z czasem zdobędziesz obie wersje Pidgeota ![]() Co do samego poka to są lepsze do obrony gymów więc zbyt dużej wagi bym do niego nie przykładał. There is no shelter from the storm.
![]() |