</span> Cześć
w tym temacie chciałem wam opisać ewolucje stworka Eevee znanego jako brązowy króliczek niby taki słodki a może zamienić sie w groźnego potwora
Chodziły plotki, że można kontrolować ewolucję swoich Eevee. Teraz, z czystym sumieniem, mogę potwierdzić, że to prawda. Sam wypróbowałem i stwierdzam, że mam swojego Jolteona.
Kluczem do kontrolowanej ewolucji są Bracia Eevee z bajki pokemon, a dokładnie ich imiona: Sparky, Pyro i Rainer. Każdy z nich posiadał jedną ewolucje Eevee z pierwszej generacji pokemon, czyli Jolteona, Flareona i Vaporeona.Jeśli w Pokemon Go zmienimy nazwę naszego
Eevee na imię należące do jednego z trzech Braci Eevee to spowodujemy, że ewolucja będzie kontrolowana. Nasz Eevee gdy będzie ewoluował, przybierze swoją kolejną formę przypisaną do danego imienia:
- Sparky = Jolteon
- Pyro = Flareon
- Rainer = Vaporeon
To tyle dziękuje
!!
Berthezen
Dzieciak z Pallet Town

może by tak coś o movesetach ewolucji wspomniec, co zostawic co wyrzucic,
bo jak na razie to kolejny temat w którym opisano jak ewoluować eevee,
a brak w nim info, że taka kontrolowana ewolucja jest mozliwa tylko raz
Kasper
Trener

(08-20-2016, 14:43 )KermitZaba napisał(a): http://forum.pokemon-go.pl/showthread.php?tid=1405
Ani Twój, ani kolegi tematy nie były odkrywcze.
http://pokemon-go.pl/niezbednik-gracza/p...wac-eevee/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
08-21-2016, 08:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-21-2016, 08:26 przez DerVuSSH.)
(08-20-2016, 14:23 )wiktormac napisał(a): (..) chciałem wam opisać ewolucje stworka Eevee znanego jako brązowy króliczek (..)
Mi to raczej na lisa wygląda..
There is no shelter from the storm.
Brązowy króliczek mnie rozwalił, chyba ktoś królika na oczy nie widział 
Poradnik raczej jednej z mniej ogarniętych, na YT niestety lepsze filmiki robią
(08-21-2016, 09:27 )MrocznaByakko napisał(a): Brązowy króliczek mnie rozwalił, chyba ktoś królika na oczy nie widział 
Poradnik raczej jednej z mniej ogarniętych, na YT niestety lepsze filmiki robią 
User zbanowany, w każdym wątku reklamował swoje forum.
Jeżeli ten poradnik to próbka artykułów z jego forum to nie ma czego żałować że już nie ma reklam
There is no shelter from the storm.
Kamposz
Dzieciak z Pallet Town

08-24-2016, 11:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-24-2016, 11:19 przez Kamposz.)
(08-20-2016, 19:36 )KermitZaba napisał(a): za to Twój jest odkrywczy hahaha 
No wiesz, jak się coś tworzy, a potem pokazuje to innym, to trzeba umieć również przyjmować krytykę, prawda (o tyle, o ile jest konstruktywna, rzecz jasna  )? Jeżeli rzeczywiście są informacje, które nie wnoszą nic nowego, to wyrażenie własnej opinii chyba jeszcze nie jest przestępstwem?
Yellowneck
Dzieciak z Pallet Town

Jeśli chodzi o Eevee przykład z imieniem działa tylko, jeśli nie mamy danej ewolucji tego pokemona w Pokedexie. W innym przypadku jest to całkowicie losowe, jak ewoluuje  .
Kamposz
Dzieciak z Pallet Town

08-24-2016, 13:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-24-2016, 14:08 przez Kamposz.)
(08-24-2016, 12:58 )KermitZaba napisał(a): (08-24-2016, 11:16 )Kamposz napisał(a): (08-20-2016, 19:36 )KermitZaba napisał(a): za to Twój jest odkrywczy hahaha 
No wiesz, jak się coś tworzy, a potem pokazuje to innym, to trzeba umieć również przyjmować krytykę, prawda (o tyle, o ile jest konstruktywna, rzecz jasna )? Jeżeli rzeczywiście są informacje, które nie wnoszą nic nowego, to wyrażenie własnej opinii chyba jeszcze nie jest przestępstwem?
a kto powiedział że ja coś stworzyłem? Znalazłem to na yt i wrzuciłem, nic więcej...
w tym wypadku teoretycznie mnie pomówiłeś a to już przestępstwo (oczywiście żart)
Teraz to Ty mnie pomówiłeś. Jestem kobietą. (Jeszcze lepszy zart)  No ale już starczy, to nie o tym był wątek
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Temat został zamknięty przez moderatora: @"asterixix"
Powód: Gdyż panuje tu mały offtopic, a user został zbanowany to dla zbędnego spamu zamykam temat.
|