![]() |
Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - Wersja do druku +- Forum Pokemon GO Polska (https://forum.pokemon-go.pl) +-- Dział: POKEMON GO - POMOC (https://forum.pokemon-go.pl/forumdisplay.php?fid=49) +--- Dział: Pomoc w rozgrywce (https://forum.pokemon-go.pl/forumdisplay.php?fid=51) +--- Wątek: Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? (/showthread.php?tid=2181) |
Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - jasinski1985 - 02-18-2017 Witam. Jakie są wasze spostrzeżenia co do zdobywania kamieni ewolucji? Biegam po pokestopach w mojej mieścinie od wczoraj i żadnego efektu. Nie udało mi się zdobyć nawet jednego kamienia. Teoria o kręceniu pierwszym pokestopem dnia u mnie kompletnie się nie sprawdziła. RE: Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - Kadmon - 02-18-2017 Siema Cierpliwości,cierpliwości,cierpliwości i czekanie na event,na którym będzie większa szansa by te "itemy" powypadały z pokestopów ;D A tak serio,to trudno póki co powiedzieć. Sam obszedłem wczoraj i dziś naprawdę dużo pokestopów i wypadł mi tylko jeden przedmiot ewolucyjny(Up-Grade). Ale paradoksalnie nie mam pojęcia do którego pokemona mógłbym go zastosować ![]() Wypadanie tych przedmiotów to czysta loteria,nie pozostaje nic innego jak często kręcić pokestopem i liczyć na szczęśliwą ruletkę albo czekać na event RE: Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - zzzdjziom - 02-18-2017 @Kadmon Up-Grade jest do Porygona ![]() Mnie również nie poleciał żaden przedmiot, a najbardziej liczę właśnie na Up-Grade ![]() RE: Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - WieRtaR - 02-19-2017 W piatek mialem sporo miejaca do odwiedzebie, wiec Pokemon Go razem z mna. Zaliczylen bardzo duzo Pokestopow. (Plecak sie zapchal ![]() I wypadl tylko jeden Sun Stone ![]() RE: Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - Kadmon - 02-19-2017 zzzdjziom - też się tego domysliłem zwłaszcza,że porygona usunąłem z powodu braku miejsc ;D Mi wczoraj wieczorem wypadło z 2 pokestopów(mocno oddalonych od siebie) - Metal Coat (onyx,scyther) - King's Rock ( slowpoke) RE: Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - bart - 02-19-2017 Ja dziś dostałem "Metal Coat" wypadł przy pierwszym kręceniu pokestopa, i było to 7 kręcenie w tygodniu więc może to z tym jest jakoś powiązane ? RE: Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - grecze - 02-19-2017 Ja dzisiaj zdobyłem Dragon Scale RE: Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - jasinski1985 - 02-19-2017 Jeśli zdobyliście kamienie to jeśli możecie piszcie również w jakich okolicznościach, czyli np. czy pierwsze kręcenie dnia, czy pokestop często odwiedzany przez innych, itp. co wam tylko do głowy przyjdzie a co mogłoby być istotne i pomocne do oceny statystyki ich wypadania. RE: Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - Rhydon - 02-19-2017 Ja zdobyłem wczoraj do porygona ale nie mam cukierków na ewolucję. Zdobyty za kręcenie 7 dni pod rząd pokestop. Tak jak wcześniej pisałem w piątek kręciłem ponad 50 pokestop i nic. W sobotę 7 dni i wypadło dziś 1 dzień i nic czyli trzeba mieć szczęście jak do jajek 10 km jeden ma co chwilę drogi wogóle RE: Kamienie ewolucji - jest jakaś reguła? - SCORPION222006 - 02-19-2017 Ja mam już Sun Stone i King's Rock oba zdobyte jednego dnia w piątek w dwóch różnych miejscowościach. Wczoraj mimo wielu innych drobnych sukcesów takich przedmiotów brak. |